Партньори


IronFX е водещ Forex брокер, предлагащ търговия с форекс и ДЗР върху акции, индекси, благородни метали, енергийни източници и суровини. Тяхната силна отдаденост към поддържането на съвременен софтуер и осигуряване на качество означава, че нашите клиенти получават най-добрия и най-прозрачен търговски опит. IronFX е оторизирана и регулирана в Великобритания чрез Комисията за финансов надзор (FCA), от Австралия (ASIC) като по този начин е под законодателството на Обединеното кралство и на Европейския съюз, включително MiFID (Директивата за инструментите на финансовите пазари). В допълнение IronFX имат компенсаторен фонд от Lloyds insurance, който гарантира сигурността до 1 000 000 GBP.


Терминалът Bloomberg обединява данни в реално време за всеки пазар, несравними новини и изследвания, мощни анализи, комуникационни средства и възможности за представяне на световно ниво – в едно напълно интегрирано решение. Bloomberg има широка гама от научни предложения, включително директен достъп до независими и независими изследвания от повече от 1500 източника, както и собствени проучвания, насочени към анализатори, които осигуряват изчерпателна представа за една индустрия и нейните ключови съставки с ненадмината дълбочина и ширина в сектора, промишлеността и фирмените нива.


“София нюз” е частна независима информационна агенция, която цели бързото, точно и обективно информиране за всички събития в страната.


Клиенти

Общ капитал

%

Коректност и професионализъм

Направете правилния избор!


Ние не управляваме вашите капитали
Чрез системата за Copy Trading, само и единствено Клиента взима решения за своите поръчки. Той може да прецени дали да копира една, две или всички позиции представени от нашият екип от анализатори.
Индивидуален подход
Всеки клиент има индивидуални изисквания, възможности и цели. Именно това е причината да работим абсолютно индивидуално с всеки. Така можем да постигнем желаните резултати за желаното време.
Доказали се партньори
Нашите партньори са лидери на пазара. Те предлагат достоверна информация, добра екзекуция на поръчките и най-висока сигурност за вашите средства.